search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:00
MENU CLOSE

Νύχτα αγωνίας: Πυρκαγιά στην Πάτρα, εντολή εκκένωσης στα πρώτα σπίτια στα Συχαινά – 3 χλμ. το μέτωπο της φωτιάς (Photo|Video)

16.09.2020 21:12
Νύχτα αγωνίας: Πυρκαγιά στην Πάτρα, εντολή εκκένωσης στα πρώτα σπίτια στα Συχαινά - 3 χλμ. το μέτωπο της φωτιάς (Photo|Video) - Media

 

Περισσότεροι από 70 πυροσβέστες με 30 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα επιχειρούν στην περιοχή της Βούντενης, του δήμου Πατρέων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την φωτιά που καίει αγροτοδασική έκταση.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, που προσπαθούν να κρατήσουν το πύρινο μέτωπο μακριά από κατοικημένες περιοχές, συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ περιπολικά της Αστυνομίας έχουν προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιμετρική οδό της Πάτρας και σε γειτονικούς δρόμους, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το μέτωπο της φωτιάς είναι περίπου 3 χιλιόμετρα.

Από την μία πλευρά το μέτωπο κατευθύνεται προς τα Συχαινά, όπου έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των πρώτων σπιτιών του χωριού, και από την άλλη προς την Δραγώλενα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:00