search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Κώστας Αποστολάκης: «Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο»

27.09.2020 10:42
Κώστας Αποστολάκης: «Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο»  - Media

 

Για τον τρόπου που βίωσε την περιόδο της καραντίνας μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως στην περίπτωσή του, η απομόνωση λειτούργησε άκρως ευεργετικά για εκείνον καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και μάλιστα -όπως είπε- όταν τελείωσε, στενοχωρήθηκε.

«Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο. Και θα δεις πολλούς που θα στο πουν αυτό. Μπορεί να μην αγκάλιαζα άλλους ανθρώπους αλλά αγκάλιαζα τον εαυτό μου. Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε η καραντίνα. Είπα “όχι” σε δουλειές και τώρα δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές. Έχω ακόμα δουλειά να κάνω με εμένα».

«Τι κερδίζεις αν είσαι από πάνω από τα πράγματα; Άσε τους άλλους να γίνουν πρωταγωνιστές. Άσε τους άλλους να κουράζονται αφού θέλουν να είναι πρώτοι. Εγώ θα είμαι δεύτερος, τρίτος. Γιατί πέρασα από αυτή τη φάση, πέρασα από το να είμαι πρώτος. Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για όλα», ανέφερε για την απόφασή του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15