search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48
MENU CLOSE

«Λύγισε» στο Αμβούργο ο Τσιτσιπάς

27.09.2020 13:37
«Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του» - Στήριξη Τσιτσιπά από την Ομοσπονδία για τα… Harrods - Media

 

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αντρέι Ρούμπλεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε μεγάλο come back έπειτα από το χαμένο πρώτο σετ και πήρε το δεύτερο. Ωστόσο, ο Ρώσος κατάφερε να σβήσει το πλεονέκτημα του Τσιτσιπά στο τρίτο σετ και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στο Αμβούργο.

Αυτός ήταν ο δωδέκατος τελικός του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος μετράει πέντε τίτλους στην καριέρα του, ενώ θα ήταν ο πρώτος σε ATP 500.

Στο πρώτο σετ ο Ρώσος έσπασε το σερβίς του Τσιτσιπά στο 2-1 και ξανά για το 3-2, ενώ κράτησε εύκολα το σερβίς του και έφτασε στο 1-0 σετ με 6-4.

Από κει και πέρα, όμως ξεκίνησε η αντεπίθεση του Τσιτσιπά. Το μπρέικ στο τέταρτο game του έδωσε ελαφρύ πλεονέκτημα που κράτησε με… νύχια και με δόντια για το 5-2. Μετά από μεγάλη μάχη ο Ρούμπλεφ έμεινε ζωντανός στο 5-3, όμως ο Τσιτσιπάς «καθάρισε» το σετ, χωρίς να χάσει πόντο στο τελευταίο game και έκανε το 1-1.

Στο τρίτο σετ το παιχνίδι πήρε φωτιά. Οι δύο παίκτες κράτησαν το σερβίς τους στα πρώτα γκέιμς, με τον Τσιτσιπά να φτάνει στο πρώτο μπρέικ για το 2-1. Ο Ρούμπλεφ απάντησε με μπρέικ, για να πάρει ξανά το πλεονέκτημα ο Τσιτσιπάς στο 3-2 με νέο μπρέικ και να φτάσει εύκολα στο 3-2. Ο Ρώσος, όμως, κατάφερε να αποσυντονίσει τον Έλληνα τενίστα, που έχασε τα τρία τελευταία games με κάτω τα χέρια.

Πηγή: sport-fm.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48