search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:46
MENU CLOSE

Κρήτη: Έφτυνε τους αστυνομικούς στο πρόσωπο, τους κλωτσούσε και τους χτυπούσε

29.09.2020 07:20
Κρήτη:  Έφτυνε τους αστυνομικούς στο πρόσωπο, τους κλωτσούσε και τους χτυπούσε - Media

 

Νεαρή γυναίκα από τη Γερμανία συνελήφθη και κόντεψε να … διαλύσει το Αστυνομικό Τμήμα του αεροδρομίου Ηρακλείου

Οπως αναφέρει το cretalive, απασφάλισε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του αεροδρομίου Ηρακλείου νεαρή μητέρα, Γερμανικής υπηκοότητας, η οποία συνελήφθη με τον σύζυγο της με την κατηγορία της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα ενός Ιρακινού.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, αφού εκσφενδόνισε ό,τι βρήκε, άρχισε να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές στους αστυνομικούς ενώ δεν άφησε ένστολο να μην τον φτύσει στο πρόσωπο, αρνούμενη τις κατηγορίες και επικαλούμενη το 3χρονο παιδί της.

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι είχε έρθει με το παιδί του για διακοπές στην Κρήτη και ουδεμία σχέση έχουν με την επιχειρούμενη διαφυγή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι νεαρού Ιρακινού, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα και εισιτήριο που έφεραν τα στοιχεία του συζύγου.

Η σύλληψη τους έγινε βραδινές ώρες του Σαββάτου και διαρκούσης της προανάκρισης η νεαρή κόντεψε να κάνει …καλοκαιρινό το Αστυνομικό Τμήμα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:46