search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:35
MENU CLOSE

Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, άφησε τον αγώνα, πήγε τουαλέτα και της έδωσε το βραβείο του MVP (Photo)

30.09.2020 16:49
Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, άφησε τον αγώνα, πήγε τουαλέτα και της έδωσε το βραβείο του MVP (Photo) - Media

 

Ο Έρικ Ντάιερ έφυγε για τη φυσική του ανάγκη παρατώντας τον αγώνα της Τότεναμ και ο Ζοσέ Μουρίνιο τον κυνήγησε στα αποδυτήρια. Η φωτογραφία που έβαλε μετά είναι όλα τα λεφτά.

Ο Άγγλος αμυντικός τη Τότεναμ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τις ανάγκες του και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο για να πάει στην τουαλέτα και άφησε την ομάδα του για λίγη ώρα με δέκα παίκτες. Ο προπονητής του τον κυνηγούσε στα αποδυτήρια για να γυρίσει πίσω, αλλά ορισμένες ανάγκες δεν μπορούν να αναβληθούν.

Ο Έρικ Ντάιερ στον αγώνα του Carabao Cup μεταξύ της Τότεναμ και της Τσέλσι, όπου η ομάδα του πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας και το βραβείο του Man of the match.

Ο διεθνής άσος έγινε viral και δημοσίευσε στα κοινωνικά του δίκτυα μια φωτογραφία του βραβείου του κορυφαίου στην οποία το έχει βάλει πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας μαζί με χαρτιά υγείας γράφοντας: «Ο πραγματικός Man of the match».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The real M.O.M

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eric Dier (@ericdier15) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28