search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:42
MENU CLOSE

Κρούσματα στο εργοστάσιο «Ήλιος»: Ήξεραν από Δευτέρα, άρχισαν τα τεστ την Τετάρτη (Video)

09.10.2020 18:07
Κρούσματα στο εργοστάσιο «Ήλιος»: Ήξεραν από Δευτέρα, άρχισαν τα τεστ την Τετάρτη (Video) - Media

 

Νέα συρροή κρουσμάτων του κορωνοϊού εντοπίστηκε σε εργοστάσιο μπαχαρικών της εταιρείας «Ήλιος», καθώς 13 υπάλληλοι του Τμήματος Παραγωγής εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό.

Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία ανέστειλε τη λειτουργία της, ενώ τα περίπου 50 άτομα της παραγωγής βρίσκονται στα σπίτια τους σε απομόνωση.

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Μιχάλης Καραγιάννης, παθολόγος, και ιατρός εργασίας του εργοστασίου.

«Για το πρώτο κρούσμα, έγινε το Σάββατο το πρωί μια τηλεφωνική επικοινωνία. Μας γνωστοποιήθηκε Δευτέρα πρωί. Ήμασταν κλειστοί το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα που είχα πάει εκτάκτως μου έδωσαν την πληροφορία ότι υπάρχει κρούσμα στο οποίο είχε γίνει η διάγνωση το Σάββατο, πρώτες πρωινές ώρες», ανέφερε ο κ. Καραγιάννης.

«Σπεύσαμε να οργανώσουμε εξετάσεις. Από Τετάρτη πρωί ξεκίνησαν τα τεστ και υπήρξαν μία ή δύο ασθενείς που αναφέρεται ότι είχαν πάει την Τρίτη στον ΕΟΔΥ και έκαναν rapid τεστ», συνέχισε ο ίδιος.

«Εγώ το έμαθα Δευτέρα πρωί, και το ίδιο και η διεύθυνση του εργοστασίου, από ό,τι κατάλαβα. Προσπαθούσαμε να βρούμε που ακριβώς και με ποιον τρόπο θα γίνει δειγματοληψία. Το εργοστάσιο ουσιαστικά λειτούργησε κανονικά τη Δευτέρα και Τρίτη μέχρι το μεσημέρι», κατέληξε ο κ. Καραγιάννης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:40