search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Τα… ελληνικά του «Φατσέα» έγιναν αντικείμενο μελέτης στο Πανεπιστήμιο! (Videos)

03.11.2020 10:04
Τα… ελληνικά του «Φατσέα» έγιναν αντικείμενο μελέτης στο Πανεπιστήμιο! (Videos) - Media

 

Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η σύζυγός του Μπέσσυ Μάλφα. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον ενδοιασμό που είχε αρχικά να υποδυθεί τον ρόλο του Φατσέα στο “Καφέ της Χαράς”, τονίζοντας ότι η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον έπεισε τελικά.

“Ο ρόλος είναι δημιούργημα του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά. Από ένα σημείο και πέρα ο σκηνοθέτης και εγώ όταν βλέπαμε κάτι σωστό δεν μας πήγαινε η γλώσσα. Το θέλαμε και αυτό λάθος.

Η Μπέσσυ Μάλφα με έπεισε να κάνω τον Φατσέα. Με έψησε. Παρενέβη και μου είπε θα τον κάνεις. Στην πρώτη ανάγνωση είπα “τι να κάνω από αυτόν τον άνθρωπο;” Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν πως δεν είχε τίποτα το συμπαθητικό πάνω του ο Φατσέας. Σε κάθε ρόλο πρέπει να βρω κάτι να δεθώ. Μετά μάλλον το παράκανα. Γιατί ο Φατσέας παράγινε συμπαθής” είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τον Νίκο Χατζηνικολάου να επισημαίνει, μάλιστα, πως τα «Φατσέικα» αποτέλεσαν αντικείμενο μελέτης για το τμήμα γλωσσολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου της Θράκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:27