search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:47
MENU CLOSE

Νίκος Αγαπηνός: Ζητά την παραίτηση Βερβεσού

22.11.2020 15:51
Νίκος Αγαπηνός: Ζητά την παραίτηση Βερβεσού  - Media

 

Την παραίτηση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, ζητά ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός με αφορμή τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας από το πάρτι γενεθλίων στο γραφείο του.

Με δήλωσή του ο κ. Αγαπηνός ασκεί σκληρή κριτική στον κ. Βερβεσό τονίζοντας πως η «ανάληψη ευθύνης άνευ παραιτήσεως είναι ενέργεια κενή και άνανδρη».

Χαρακτηριστικά ο Νίκος Αγαπηνός αναφέρει: «1. Τα πρόσφατα γεγονότα όπως εξετέθησαν από τον Τύπο και ιδίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την σύναξη στο κτίριο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μετά τσιγάρων, ποτών και χορών εκθέτουν ανεπανόρθωτα την εικόνα των Ελλήνων Δικηγόρων στην κοινωνία και αντιτίθενται ευθέως στον θεσμικό σκοπό για τον οποίο υφίστανται οι υποφαινόμενοι ανεξαρτήτως πανδημίας. 

2. Επισημαίνω δε ότι για κάποιους από εμάς τους Δικηγόρους που αφιερώσαμε τη ζωη μας σε αυτή την επιστήμη οι εν λόγω συμπεριφορές προκαλούν ντροπή και για λογαριασμό όσων δεν την συναισθάνονται. 

3. Επειδή δε για κάποιους από εμάς οι εν λόγω χώροι και αυτά που αντιπροσωπεύουν παραμένουν ιεροί, ανάληψη ευθύνης άνευ παραιτήσεως είναι ενέργεια κενή και άνανδρη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46