search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:59
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Την Παρασκευή αποφασίζουν για το άνοιγμα των σχολείων

26.11.2020 08:15
sxoleia_0.jpg

 

Την Παρασκευή αναμένεται να αποφασίσει η επιτροπή λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα των σχολείων. Παρά τις τόσες δηλώσεις που γίνονται από πολιτικούς και όχι μόνον, για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και ποια καταστήματα θα ανοίξουν για τα Χριστούγεννα, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι ακριβώς θα γίνει. 

Συνεπώς ό,τι ακούτε είναι απλώς εκτιμήσεις ή προσδοκίες. Ίσως οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν την Παρασκευή σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό. Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τους ειδικούς είναι η σοβαρότητα της κατάστασης στη Θεσσαλονίκη (όπου η εξάπλωση του ιού είναι μεγάλη) καθώς και το γεγονός ότι ορισμένοι ασθενείς με covid πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ.

Χθες Τετάρτη, πληροφορίες του «Π» ήθελαν την κυβέρνηση να κάνει δεύτερες σκέψεις για το άνοιγμα των σχολικών μονάδων

Διάσταση απόψεων για το άνοιγμα των σχολείων έχει προκύψει και εντός επιτροπής, αφού πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως το κλείσιμο και του δημοτικού έφερε μείωση των κρουσμάτων στη χώρα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:58