search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Η «βασίλισσα του TikTok» φόρεσε το μπικίνι της ανάποδα και έγινε… μόδα (Photos)

13.08.2021 19:06
addison_rae_new

Η Άντισον Ρέι είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, ωστόσο, έχει γίνει γνωστή περισσότερο ως σελέμπριτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νεαρή «βασίλισσα του TikTok» όπως την αποκαλούν πολλοί, λόγω του δημοφιλούς λογαριασμού της στο γνωστό μέσο, αυτή τη φορά «χτύπησε» μέσω Instagram.

H Άντισον Ρέι ανέβασε μια σειρά από «καυτές» φωτογραφίες της με μπικίνι, οι οποίες μάζεψαν τον θαυμασμό των φανς της, ωστόσο, φαίνεται ότι θέλησε να κάνει και μια δήλωση… μόδας.

Η Ρέι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, φόρεσε το κάτω μέρος του μπικίνι της ανάποδα και μόλις αυτό έγινε αντιληπτό, φαίνεται ότι κι άλλες γυναίκες άρχισαν να την μιμούνται.

Το αν έγινε επίτηδες ή κατά λάθος, κανείς δεν το ξέρει και η Ρέι… δεν μιλάει, ωστόσο φαίνεται ότι το στίλ αυτό έχει αρχίσει να γίνεται νέα μόδα

Photo: Instagram

Διαβάστε επίσης

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κάνει χούλα χουπ με μπικίνι (Video)

Μπρους Ντίκινσον: Θετικός στον κορωνοϊό ο frontman των Iron Maiden αν και πλήρως εμβολιασμένος

Η Cardi B, η Lizzo και η… «αρχαία Ελλάδα» στο νέο Rumors (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:08