search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:45
MENU CLOSE

«Την κατάρα μου» απαντά ο Κραουνάκης για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 (Video)

02.12.2021 13:49
stamatis-kraoynakis-new

«Την κατάρα μου» ήταν η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη, ερωτηθείς για τα νέα μέτρα που επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό και πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Αναφερόμενος στο ελληνικό #MeToo, ο μουσικοσυνθέτης υποστηρίζει ότι «ήταν ώρα να εκραγεί αυτό», ενώ αποκάλυψε ότι κάποιοι από αυτούς που κατηγορήθηκαν για κακοποιητικές συμπεριφορές ήταν φίλοι του.

«Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς και συνεργασίες κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό μίλησα μαζί του, αλλά μετά τον έχασα», είπε μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε στην απώλεια του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχασε την μητέρα του ενώ βρίσκεται φυλακή και την απόφαση να μην του επιτραπεί η παρουσία του στην κηδεία.

«Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορωνοϊό: «Φοβήθηκα μη συμβεί κάτι και δεν προλάβω να πω στον γιο μου όσα θέλω» (Video)

Βανδή – Μπισμπίκης: Πρωτοσέλιδο σε περιοδικό ο έρωτάς τους – Ποζάρουν αγκαλιά για πρώτη φορά! (Photo)

Τάσος Χαλκιάς: «Ο Θεός των Χριστιανών είναι τιμωρός – Πιστεύω στη φιλοσοφία του Βούδα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44