search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:13
MENU CLOSE

Βόλος: Ξύπνησε από το κώμα ντελιβεράς που είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ (Video)

03.12.2021 11:34
volos_troxaio_new

Την πρώτη μάχη, και ίσως την πιο κρίσιμη, φαίνεται ότι κερδίζει ο 20χρονος ντελιβεράς που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου σε τροχαίο στο κέντρο του Βόλου.

Όπως όλα δείχνουν, το γεγονός ότι τα πρώτα 24ωρα είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ δεν θα αποβεί μοιραίο καθώς ο 20χρονος όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr την Πέμπτη ξύπνησε από το κώμα που είχε πέσει.

Ο νεαρός αρχίζει πλέον να έχει επαφή με το περιβάλλον και να αντικρίζει τους γονείς του, να τους χαμογελάει και να κουνάει τα χέρια του και τα πόδια του, αλλά ακόμα δεν έχει μιλήσει.

Το σημαντικό είναι ότι πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, πράγμα που κάνει το ιατρικό προσωπικό να αισιοδοξεί.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος παραβίασε πινακίδα STOP και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μηχανάκι που οδηγούσε ο 20χρονος ντελιβεράς.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ενώ και τα δυο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Και στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος μέθης με την μέθοδο της αιμοληψίας, ενώ προανάκριση πραγματοποιεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν θα αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας (Video)

Σοκ στον Βόλο: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός γυναικολόγος

Κορωνοϊός: Πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του γιατί έκανε το εμβόλιο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10