search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:35
MENU CLOSE

Τι θα κάνει η ΕΣΗΕΑ;

29.09.2010 07:51
Τι θα κάνει η ΕΣΗΕΑ; - Media

Την 48ώρη απεργιακή κινητοποίηση που αποφάσισε η γενική συνέλευση των εργαζομένων (δημοσιογράφοι, διοικητικοί, τεχνικοί) στον όμιλο Μπόμπολα καλύπτει σε πρώτη φάση, αλλά όχι τους δημοσιογράφους, η ΕΠΗΕΑ αφού αποφάσισε να κηρύξει απεργία για

Την 48ώρη απεργιακή κινητοποίηση που αποφάσισε η γενική συνέλευση των εργαζομένων (δημοσιογράφοι, διοικητικοί, τεχνικοί) στον όμιλο Μπόμπολα καλύπτει σε πρώτη φάση, αλλά όχι τους δημοσιογράφους, η ΕΠΗΕΑ αφού αποφάσισε να κηρύξει απεργία για την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και τη Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στους ομίλους Πήγασο και ΔΟΛ ζητώντας την ανάκληση και το σταμάτημα των απολύσεων.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στην αθλητική εφημερίδα «Goal» του ομίλου Μπόμπολα με ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι στέκονται αλληλέγγυοι στη βούληση των συναδέλφων τους να αποτραπούν οι απολύσεις στον όμιλο και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, σημειώνουν ωστόσο ότι δεν προσκλήθηκαν στη χθεσινή γενική συνέλευση των εργαζομένων στον όμιλο Μπόμπολα και ως εκ τούτου κανείς από την αθλητική εφημερίδα «δεν υπερψήφισε ή καταψήφισε την απόφαση για 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση» και προτείνουν για σήμερα το απόγευμα στις 5 νέα γενική συνέλευση όλων των μέσων του ομίλου.

Με όλα αυτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η σημερινή συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, ώστε να δούμε αν θα αποφασιστεί να πάρει μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση και ο δημοσιογραφικός κόσμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΣΗΕΑ δεν έχει προκηρύξει ποτέ απεργία Παρασκευή με συνέπεια να μην έχει εμποδιστεί ποτέ η έκδοση κυριακάτικου φύλλου.

Αυτή τη φορά όμως;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34