search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:36
MENU CLOSE

Ήττα εντός προγράμματος

01.10.2010 05:39
Ήττα εντός προγράμματος - Media

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη ξέροντας ότι η αποστολή της ήταν πολύ δύσκολη κόντρα στη Ζενίτ. Κι αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, οι «κίτρινοι» έκαναν την χειρότερη δυνατή.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη ξέροντας ότι η αποστολή της ήταν πολύ δύσκολη κόντρα στη Ζενίτ. Κι αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, οι «κίτρινοι» έκαναν την χειρότερη δυνατή. Δέχτηκε γκολ στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα (!) από τον Χούμποτσαν και στο 13΄έχανε με 2-0 από κεφαλιά του Άλβες. Ο Λυμπερόπουλος μείωσε με υπέροχο σουτ στο 35’ αλλά στο 42΄μια λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή έκρινε οριστικά το ματς. Ο Μπουχάροφ πήρε την μπάλα με το χέρι από τον Νασούτι, ο ρέφερι δεν υπέδειξε την παράβαση και ο Αργεντινός αμυντικός ανέτρεψε τον Ρώσο. Πέναλτι με το οποίο ο Λάζοβιτς έκανε το 3-1 και αποβολή συγχρόνως για τον παίκτη της ΑΕΚ. Ο Λάζοβιτς έκανε το 4-1 στο 57’ και το τελικό 4-2 πέτυχε στο 83’ ο Καφές με νέο πέναλτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15