search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:45
MENU CLOSE

Νίκη Ολυμπιακού, φωνές Παναθηναϊκού

03.10.2010 01:09
Νίκη Ολυμπιακού, φωνές Παναθηναϊκού - Media

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας παρέμεινε ο Ολυμπιακός μετά το 3-1 επί του συνωνόματού του από τον Βόλο αλλά για άλλη μια αγωνιστική κυριαρχούν οι γκρίνιες για τη διαιτησία.

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας παρέμεινε ο Ολυμπιακός μετά το 3-1 επί του συνωνόματού του από τον Βόλο αλλά για άλλη μια αγωνιστική κυριαρχούν οι γκρίνιες για τη διαιτησία.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρήκαν αφορμή με το «τραβηγμένο» πέναλτι που έδωσε ο Αρετόπουλος υπέρ των «κόκκινων» και επιδόθηκαν σε… ξεκατίνιασμα.

«…κατάλαβε όλη η Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50-50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία…», η χαρακτηριστική φράση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός.
Λίγη ώρα αργότερα ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Είναι για γέλια τέτοιες ανακοινώσεις από την ομάδα της πεντάρας στην Βαρκελώνη…», για να λάβουν την ανταπάντηση των «πρασίνων»: «…θα περιμέναμε από εκείνους που έμειναν εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο να είναι πιο ταπεινοί στις δηλώσεις τους. Οι Παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν».

Όμορφος κόσμος του ρελληνικού ποδοσφαίρου και κυρίως με επίπεδο…

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 7’ με τον Τοροσίδη μετά από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Γιακούποβιτς και διπλασίασε στο 21’ με τον Μιραλάς μετά από λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων. Ο Βέλγος ήταν ο κορυφαίος και πέτυχε το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις αφού το 71’ ο Ουμπίντες μείωσε σε 2-1 και στο 80’ ο Ριέρα αστόχησε στο πέναλτι που ήταν η αφορμή για τον χαρτοπόλεμο των δύο «μεγάλων» ομάδων.

Η Καβάλα συνέχισε την εξαιρετική της πορεία και επιβλήθηκε με 2-1 του Πανιωνίου (Ονουάτσι, Βουτσίτσεβιτς – Βαζ Τε)μ ενώ Αστέρας και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στην Τρίπολη (Πουλίδο – Καραλής).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33