search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:22
MENU CLOSE

Μεγάλες νίκες για Άρη, ΠΑΟ, παραιτήθηκε και ανακάλεσε ο Νιόπλιας

04.10.2010 00:33
Μεγάλες νίκες για Άρη, ΠΑΟ, παραιτήθηκε και ανακάλεσε ο Νιόπλιας - Media

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 5ης αγωνιστικής. Στο κλασσικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης οι «κίτρινοι» νίκησαν με 1-0 στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, μετά από 12 χρόνια που δεν έφευγαν νικητές από το σπίτι του αντιπάλου τους.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 5ης αγωνιστικής. Στο κλασσικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης οι «κίτρινοι» νίκησαν με 1-0 στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, μετά από 12 χρόνια που δεν έφευγαν νικητές από το σπίτι του αντιπάλου τους. Το «χρυσό» γκολ της ομάδας του Κούπερ πέτυχε ο Χαβίτο στο 76’ ενώ η τραγική βραδιά του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Τσιρίλο στο τέλος. Πλέον η παραμονή του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του «Δικεφάλου» είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το ζητούμενο για τον Παναθηναικό στο Ηράκλειο ήταν η νίκη πρώτα και η καλή εμφάνιση μετά. Ήρθαν και τα δύο με το εμφατικό 4-1 επί του Εργοτέλη.

Τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους (Σπυρόπουλος 35, Σισέ 39’ και 43΄) ουσιαστικά καθόρισαν το αποτέλεσμα. Ο Μπούντιμιρ μείωσε στο 55’ και ο Κατσουράνης στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Η νίκη πάντως επισκιάστηκε από την πρόθεση του Νίκου Νιόπλια να παραιτηθεί.

«Θα επιδιώξω να συναντηθώ μέσα στην εβδομάδα με τον πρόεδρο για να του πω ότι δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται το καλοκαίρι να είσαι ο καλύτερος προπονητής και τώρα να είσαι ο περίγελος», είπε βουρκωμένος στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός. Η στήριξη όμως από τον Νικόλα Πατέρα έκανε τον Νιόπλια να ανακαλέσει μετά από μισή ώρα.

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 1-0 της Ξάνθης (Λεονάρντο 4’), πρώτη νίκη για τον Πανσερραικό που κέρδισε 1-0 την Λάρισα (Νταλέ 42’) και διώχνει τον Παπακώστα από τον κάμπο.

Κέρκυρα και Ηρακλής ήρθαν ισόπαλοι 0-0 και έμειναν ψηλά στη βαθμολογία.

Η βαθμολογία (σε 5 ματς): Ολυμπιακός 12, Παναθηναικός 11, Άρης 9, Κέρκυρα, Ηρακλής, Καβάλα 8, ΑΕΚ, Ολ. Βόλου 7, Εργοτέλης, Αστέρας 6, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Λάρισα, Ατρόμητος 5, Πανιώνιος 4, Πανσερραικός 3.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15