search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:12
MENU CLOSE

Πλυντηρέξ σε κάθε πλύση με το απορρυπαντικό

08.10.2010 07:05

ΠΛΥΝΤΗΡΕΞ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ

ΠΛΥΝΤΗΡΕΞ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΕΡΟ (δις)*

* Σαν το χρέος της χώρας.

ΠΛΥΝΤΗΡΕΞ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ

ΠΛΥΝΤΗΡΕΞ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΕΡΟ (δις)*

* Σαν το χρέος της χώρας.

Την Κυριακή που μας πέρασε, στα διαφημιστικά φυλλάδια μέσα στις εφημερίδες, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, όπως λέει η ίδια, διαφήμιζε μόνο πλυντήρια. Τίποτ’ άλλο, ούτε καφετιέρες ούτε ατμοσίδερα ούτε τηλεοράσεις, τίποτα. Μόνο πλυντήρια. Για να το κάνουν αυτό τα τσακάλια οι διαφημιστές, που κάνουν ακόμα και την 70άρα γριά να μην μπορεί να ζήσει χωρίς το τελευταίο μοντέλο σερβιέτας, με αεροτομές, για καλύτερη κίνηση στους ρυθμούς της πόλης του Nikita, κάτι ξέρουν! Μόνο πλυντήρια; Κάτι γίνεται εδώ πέρα και η πλύστρα είναι τόσο γριά.

Ανοίγω τρεις εφημερίδες ταυτόχρονα και τις απλώνω στον καναπέ, γι’ αυτό χρειάζεται τριθέσιο ο εργένης, όργιο με τρεις εκδιδόμενες Κυριακή πρωί. Ξαφνικά μεταφέρομαι στον κόσμο της μπουγάδας. Δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου, δεν υπάρχουν ανταλλαγές, δεν υπάρχει λίμνη, δεν υπάρχει Εφραίμ, Καραμανλής (καλά, αυτός δεν υπάρχει σίγουρα). Βάλαμε στο πλυντήριο νερό από τη Βιστωνίδα, το κουβάλησε με τα χεράκια του ο Πορτοσκάφε, τραγουδώντας «Λούζεται η αγάπη μου στον Γουαλδακιβίρ», βάλαμε και λίγο αποσκληρυντικό Άνδρου και μαλακτικό Μαλακοπούλου, πλύναμε στους 103 βαθμούς βλακείου και στύψαμε στις 103 στροφές.

(Αυτό μάλλον εννοούσε η κυρία Πελεκημένη Αγιοξύλου όταν έλεγε στο Μαξίμου, δεν φοράνε παντελόνια, τ’ απλωμένα έβλεπε).

Τα ίδια και για τ’ άλλα «άπλυτα». Τα ομόλογα στο μούσκιο, η παράγκα του ποδοσφαίρου στους ημιυπαίθριους, η Ολυμπιάδα στην πρόπλυση, η Siemens στον γιούκο, οι εξοπλισμοί στο στεγνωτήριο (να μου το θυμηθείτε, το υποβρύχιο που γέρνει θα πιάσει άλατα από μέσα).

Κουβάρι τα ’κανα όλα και πώς θα τελειώσω το κείμενο. Με μπουρμπουλήθρες.

Συνέλληνες (που λέει κι ο αδερφός του Λεωνάιντα, Α-δώνης), σηκωθείτε τώρα από ντιβάνια, πολυθρόνες ,αντίσκηνα, νεροτσουλήθρες, πατώματα, χαρακώματα και περιττώματα και αγοράστε πλυντήρια ρούχων, πιάτων, κομμάτων, κινημάτων, παραρτημάτων, παραπτωμάτων και να είστε σε ετοιμότητα.

Ο ιπτάμενος πρωθυπουργός ΓΑΠ (αν τον λέγανε Δημήτρη, θα ήτανε ΔΑΠ) ξεκινάει εξεταστική των λυμάτων επιτροπή (1) και (2), κάλεσε και τους πολίτες του κόσμου να έρθουν στη χώρα να παντρευτούν, όπως στο «Μάμα Μία».

Ποιος θα τα πλύνει όλα αυτά τα νυφικά; Ο πρωθυπουργός; Πόσο να πλύνει πια; Έχει πλύνει κι όλη τη Στοκχόλμη! Εσείς θα τα πλύνετε, βρε. Με κέφι, με εθνική υπερηφάνεια (προσεκτικά με την εθνική υπερηφάνεια, όχι τρίψιμο στο χέρι – χέρι, ξεβάφει το μαλλί του Μαυροφέρη).

ΠΛΥΝΤΗΡΕΞ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ

ΠΛΥΝΤΗΡΕΞ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΕΡΟ

ΥΓ.: Ο ωραίος Ντίμης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι στον έρωτα και την πολιτική ποτέ δεν λέμε όχι. Ντίμη μου, πολλοί συμπολίτες σου το πιστεύουν αυτό. Εσείς δεν κυκλοφορείτε σε κόσμο. ΚΙΣΣΙΖΖΖ…

Χριστόφορος Ζαραλίκος του Αθανασίου και της Σταυρούλας – καρπός ενός μεγάλου έρωτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:11