search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:05
MENU CLOSE

Βροχές και αφρικανική σκόνη σε ολόκληρη τη χώρα

14.10.2010 08:15
Βροχές και αφρικανική σκόνη σε ολόκληρη τη χώρα  - Media

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να παραμείνει στη χώρα το νέφος σκόνης που ήρθε από την Σαχάρα και έχει κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να παραμείνει στη χώρα το νέφος σκόνης που ήρθε από την Σαχάρα και έχει κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Το φαινόμενο είναι έντονο κυρίως στην Αττική, την Πελοπόννησο και την Κρήτη και οι ειδικοί προειδοποιούν για τυχόν αναπνευστικά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει.

Την Πέμπτη ο καιρός αναμένεται να βοηθήσει στη σταδιακή απομάκρυνση της αφρικανικής σκόνης καθώς θα υπάρξουν βροχές και τοπικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στην Αττική θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, πιθανόν τοπικά έντονες, και σποραδικές καταιγίδες και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 – 26 βαθμούς. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους τοπικά μέτριοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:03