search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:14
MENU CLOSE

Ποιος νοιάζεται;

18.10.2010 23:03
Ποιος νοιάζεται;  - Media

Της Αντριάνας Βασιλά

Τα μάθετε τα καινούργια … Μας ενημερώνει και πάλι ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, με «νέα» στοιχεία που προέκυψαν από τους ελέγχους των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας, ότι στον παράδεισο παίρνουν την σύνταξη δέκα χιλιάδες μακαρίτες!!!

Της Αντριάνας Βασιλά

Τα μάθετε τα καινούργια … Μας ενημερώνει και πάλι ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, με «νέα» στοιχεία που προέκυψαν από τους ελέγχους των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας, ότι στον παράδεισο παίρνουν την σύνταξη δέκα χιλιάδες μακαρίτες!!!  Γι’ αυτό έχει βγει παγανιά λέει το υπουργείο εργασίας και κυνηγάει τις συντάξεις μαϊμού.

Ο κ. Κουτρουμάνης εξέφρασε εκ νέου την πεποίθηση ότι το ενιαίο κέντρο συντάξεων που θα αρχίσει τη λειτουργία του από το τέλος Οκτωβρίου θα δώσει τη δυνατότητα διασύνδεσης των ασφαλιστικών ταμείων με τα ληξιαρχεία ώστε να περιοριστούν σημαντικά τέτοια φαινόμενα. Χαρμόσυνη η εξαγγελία, αλλά τα ίδια ακούγαμε βέβαια εδώ και έξι μήνες!

Τότε στόχος του υπουργείου Εργασίας ήταν η  ηλεκτρονική μηχανογράφηση,  να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Έτσι, όλα τα ασφαλιστικά ταμεία θα είχαν μία ολοκληρωμένη και ασφαλή εικόνα για τον ακριβή και τον πραγματικό αριθμό των συνταξιούχων… Υποσχέθηκαν δε και τη σύσταση Υπηρεσίας για τον ενιαίο έλεγχο των συντάξεων!

Το συμπέρασμα που αποκομίζω τελικά είναι ότι μάλλον τους αρέσει να πανηγυρίζουν οι ρέκτες της νέας εξουσίας που ανακάλυψαν ότι στέλνονται συντάξεις σε πεθαμένους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:14