search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:35
MENU CLOSE

Ο Καραμανλής και η τούμπα με το ποδήλατο

19.10.2010 10:45
Ο Καραμανλής και η τούμπα με το ποδήλατο - Media

Εν έτει 2010 λοιπόν, Σάββατο μεσημέρι και ενώ ο πρώην Πρωθυπουργός είχε πάρει, με το ποδήλατο, τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι, ξαφνικά ένας πεζός που περπατούσε αμέριμνος, αποφασίζει να αλλάξει κατεύθυνση με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον Κώστα Καραμανλή.

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μπορεί να κρύβεται, να κάνει ταξιδάκια αναψυχής στις Άλπεις και στην Τοσκάνη και να επισκέπτεται με συνέπεια το Ολυμπιακό Στάδιο, όταν παίζει ο Παναθηναϊκός, αλλά πέρα απ’όλα φαίνεται να τηρεί αυστηρά το αθλητικό καθημερινό του πρόγραμμα με αιφνιδιαστικές εμφανίσεις σε γυμναστήριο του Κολωνακίου και νωχελικές βόλτες με το ποδήλατο γύρω από την Ραφήνα.

Εν έτει 2010 λοιπόν, Σάββατο μεσημέρι και ο πρώην Πρωθυπουργός είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι.

Ξαφνικά ένας πεζός που περπατούσε αμέριμνος, δεν αντιλαμβάνεται ότι έρχεται από πίσω του ο Κώστας Καραμανλής, αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατεύθυνση και να κατέβει από το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον πρώην Πρωθυπουργό.

Ο άτυχος πρώην Πρωθυπουργός και δεινός ποδηλάτης, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε να κάνει αποθεραπεία στο οδόστρωμα.

Οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας τον μετέφεραν στο σπίτι και αμέσως ήρθε ο γιατρός που είναι και οικογενειακός φίλος του κ.Καραμανλή για να διαπιστώσει το κάταγμα στο αριστερό του χέρι, το οποίο και χρειάστηκε νάρθηκα (εξ ου και η… μπανταρισμένη του εμφάνιση στην συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ την προηγούμενη Κυριακή)…

Κι όλα αυτά, δύο χρόνια μετά το ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος,  προσπαθώντας με θάρρος να φτιάξει εν κινήσει την αλυσίδα του ποδηλάτου του, έπεσε και χτύπησε το δεξί του χέρι.

Εμ… η ορθοπεταλιά θέλει μαγκιά…

Πηγή: www.real.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:35