search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:03
MENU CLOSE

Νέα συγκέντρωση των συμβασιούχων του ΚΕΠΥΟ στο υπουργείο Οικονομικών

21.10.2010 07:44
Νέα συγκέντρωση των συμβασιούχων του ΚΕΠΥΟ στο υπουργείο Οικονομικών - Media

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν οι περίπου 60 απολυμένοι συμβασιούχοι του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών.

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν οι περίπου 60 απολυμένοι συμβασιούχοι του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι συμβασιούχοι επιδιώκουν να συναντηθούν με τον υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου ενώ ζητούν την ανανέωση των συμβάσεών τους οι οποίες λήγουν στα μέσα Νοεμβρίου και την επιστροφή στην εργασία τους των απολυμένων συναδέλφων τους.

Συγκεκριμένα, από το ΚΕΠΥΟ απολύθηκαν πριν από ένα χρόνο 35 εργαζόμενοι και μόλις πριν ένα μήνα απολύθηκαν άλλοι 13, ενώ τον επόμενο μήνα επίκειται η απόλυση άλλων 170 εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο υπουργείο και την Τετάρτη στην οποία δεν έλειψαν οι εντάσεις καθώς οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έσπευσαν στον χώρο προσπάθησαν να τους απομακρύνουν από το υπουργείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:02