search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:19
MENU CLOSE

O Μιχάλης Τσαμάζ στη θέση του Βουρλούμη στον ΟΤΕ

22.10.2010 11:02
O Μιχάλης Τσαμάζ στη θέση του Βουρλούμη στον ΟΤΕ - Media

Tο μεσημέρι της Παρασκευής ανακοίνωσε ο ΟΤΕ ότι ο Μιχάλης Τσαμάζ επελέγη για τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού, σύμφωνα με το άρθρο 4.3.4 της Συμφωνίας Μετόχων μεταξύ της Deutsche Telekom και του Ελληνικού Δημοσίου.

Tο μεσημέρι της Παρασκευής ανακοίνωσε ο ΟΤΕ ότι ο Μιχάλης Τσαμάζ επελέγη για τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού, σύμφωνα με το άρθρο 4.3.4 της Συμφωνίας Μετόχων μεταξύ της Deutsche Telekom και του Ελληνικού Δημοσίου.

Στις 3 Νοεμβρίου ο κ. Τσαμάζ θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ενώ η επιλογή του φαίνεται να ικανοποιεί τη κοινή βούληση των βασικών μετόχων του ΟΤΕ.

«Ο ΟΤΕ έχει πολύ μεγάλες προοπτικές μπροστά του. Έχει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας και στην ευρύτερη περιοχή και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ως κοινή επιλογή των βασικών μετόχων του Οργανισμού, θα ανταποκριθεί με επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του και θα οδηγήσει τον ΟΤΕ στα επόμενα βήματά του» είπε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενώ ο κ. Guido Kerkhoff, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telekom, υπεύθυνος για την Ευρώπη, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον κ. Τσαμάζ για την επιλογή του ως Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ.

Όσον αφορά στο Μιχάλη Τσαμάζ, είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του New Brunswick του Καναδά.

Από το Σεπτέμβριο του 2007 είναι επικεφαλής της COSMOTE, ενώ εντάχθηκε στον Όμιλο ΟΤΕ το 2001, αναλαμβάνοντας σειρά θέσεων ευθύνης σε θυγατρικές εταιρίες του ΟΤΕ, όπως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της OTE International, Διευθύνων Σύμβουλος της OTE Investments και Διευθύνων Σύμβουλος της OTE Globe.

Είχε, επίσης, υπό την ευθύνη του την παρακολούθηση της εξέλιξης του προγράμματος μετασχηματισμού της μητρικής εταιρίας στον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας και ήταν  μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων θυγατρικών του ΟΤΕ και της COSMOTE στο εξωτερικό.

Πριν την ένταξή του στον ΟΤΕ, ο κ. Τσαμάζ είχε αναλάβει διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες στους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων, αλλά και Γενικής Διεύθυνσης. Από το 1998 έως το 2001 εργάστηκε στη Vodafone Ελλάδος ως Εμπορικός Διευθυντής και αργότερα ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εμπορικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.
Από το 1991 έως το 1998 εργάστηκε στη Philip Morris, κατέχοντας διαδοχικά τις θέσεις του Διευθυντή Marketing Ελλάδος και Ισραήλ, του Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος και του Διευθυντή Ανάπτυξης Πωλήσεων Ανατολικής Ευρώπης, υπεύθυνου για 16 χώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:18