search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:00
MENU CLOSE

Στα χέρια Πανάρετος-Κανέλλη

22.10.2010 11:36
Στα χέρια Πανάρετος-Κανέλλη - Media

Καβγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή ανάμεσα σε υφυπουργό Παιδείας, Γιάννη Πανάρετο, και της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, με αφορμή τη χρηματοδότηση των ερευνητικών κέντρων.

Καβγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή ανάμεσα σε υφυπουργό Παιδείας, Γιάννη Πανάρετο, και της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, με αφορμή τη χρηματοδότηση των ερευνητικών κέντρων.

«Εγώ ξέρω ότι ο τρόπος που μιλάνε οι κομμουνιστές είναι πάντα σοβαρός, ενώ σέβονται τον συνομιλητή τους. Δεν ξέρω, αν ισχύει και για τους εκ μεταγραφής κομμουνιστές.» είπε ο κ. Πανάρετος αφού η κ. Κανέλλη είχε προσπαθήσει να τον διακόψει επανειλημμένα.

«Εσείς δεν είστε Πανάρετος, αλλά πανάρετα πανάθλιος» ήταν η απάντηση της κ. Κανέλλη, της οποίας το μικρόφωνο δεν ήταν ανοιχτό, και στη συνέχεια ακολούθησε μία σειρά από ύβρεις προς τον υφυπουργό, ο οποίος ζήτησε από το προεδρείο να τον προστατεύσει, αλλά η προεδρεύουσα, Ροδούλα Ζήση, δεν κατάφερε να σταματήσει τη βουλευτή.

«Δέχομαι προσωπική επίθεση, προσβάλετε το κόμμα σας» είπε στη συνέχεια ο κ. Πανάρετος, αλλά η κ. Κανέλη του έλεγε: «Αν εσύ νοιώθεις τύψεις που δεν έγινες κομμουνιστής, μην κατηγορείς εμένα, επειδή έχεις ενσωματωθεί στο σύστημα».

Επίσης, ακούστηκε από τον κ. Πανάρετο «Δεν είναι τηλεόραση εδώ» και η απάντηση της κ. Κανέλλη ήταν πως «εκείνος είναι που κάνει το σώου και είναι πανάθλιο».

Αφού μετά από κάποια ώρα κατευνάστηκαν τα πνεύματα μέσα στη Βουλή, όλοι οι διάλογοι διεγράφησαν με εντολή της προέδρου από τα πρακτικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:59