search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Γκρούεφσκι:«Έτοιμος για νέα ουσιαστική συνάντηση με τον Παπανδρέου»

24.10.2010 06:47
Γκρούεφσκι:«Έτοιμος για νέα ουσιαστική συνάντηση με τον Παπανδρέου» - Media

Την επιθυμία για μια ποιο ουσιαστική συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξέφρασε το Σάββατο ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Την επιθυμία για μια ποιο ουσιαστική συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξέφρασε το Σάββατο ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Ο κ. Γκρούεφσκι εξέφρασε την ετοιμότητά του για μια νέα συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου ελπίζοντας ότι «οι μελλοντικές συναντήσεις θα είναι πιο ουσιαστικές και δεν θα είναι μόνο τυπικές». Παράλληλα τόνισε ότι  «είναι απαραίτητη η βούληση για την επίλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα δεν επιλύεται με μισή ώρα συζήτηση, από την οποία ο μισός χρόνος καταναλώνεται για τυπικότητες ή σπαταλάται με μη ουσιαστικό τρόπο. Καλώ σε σοβαρή προσέγγιση για την επίλυση αυτού του ζητήματος».

Στο μεταξύ, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ πραγματοποιήθηκαν δύο ημέρες μετά την επίσκεψή του γγ. του ΝΑΤΟ  Άντερς Φον Ράσμουσεν στην Αθήνα, ο οποίος τόνισε ότι  οι συζητήσεις για την ένταξη μπορούν να ξεκινήσουν με τα Σκόπια όταν θα έχει βρεθεί μια αμοιβαίως αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:53