search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:08
MENU CLOSE

Γ. Παπανδρέου: Στις εκλογές οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρο στίγμα

24.10.2010 09:59
Γ. Παπανδρέου: Στις εκλογές οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρο στίγμα - Media

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε άρθρο του στη εφημερίδα Το Βήμα κάλεσε τους πολίτες  να στείλουν στην κάλπη του Νοεμβρίου ένα αυτοδιοικητικό, αλλά και ένα βαθιά πολιτικό μήνυμα προκειμένου να δώσουν ένα ξεκαθαρό στίγμα για το πού θέλουν να πάει η χώρα.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε άρθρο του στη εφημερίδα Το Βήμα κάλεσε τους πολίτες  να στείλουν στην κάλπη του Νοεμβρίου ένα αυτοδιοικητικό, αλλά και ένα βαθιά πολιτικό μήνυμα προκειμένου να δώσουν ένα καθαρό στίγμα για το πού θέλουν να πάει η χώρα.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρει ότι οι θυσίες των πολιτών δεν είχαν προηγούμενο και τονίζει ότι «ήλπιζα την κρίσιμη εκείνη στιγμή ότι η ΝΔ θα έβρισκε το ψυχικό σθένος να αναγνωρίσει τις ευθύνες της και να στηρίξει τη συλλογική προσπάθεια. Δεν τόλμησαν, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι έχουν ομολογήσει πως η απόφασή μας ήταν η σωστή απόφαση.»

Ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει επίσης το 2011 ως το «δεύτερο κρίσιμο ημίχρονο» της προσπάθειας, ενώ διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου θα συγκρουστούν δύο διαφορετικές αντιλήψεις. Από τη μία θα είναι αυτοί που υπόσχονται  «μαγικές φόρμουλες» φυγομαχόντας όμως μπροστά στα προβλήματα και από την άλλη «η Ελλάδα που κερδίζει τη μάχη, που δημιουργεί, καινοτομεί και τολμά τις ριζικές αλλαγές».

Τέλος, σημειώνει ότι οι πολίτες πρέπει να επιβεβαιώσουν τη βούλησή τους για αλλαγές και να τις στηρίξουν προκειμένου  «να στείλουμε μαζί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τα μέσα και προς τα έξω ότι συνεχίζουμε την πορεία μπροστά.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44