16/12/2019 09:31:27
9.11.2009

Γενικές Γραμματείες: Οι πρώτες αιφνιδιαστικές ανακοινώσεις...

Αργά χτες το βράδυ κι ενώ το φύλλο ήταν στο πιεστήριο ανακοινώθηκαν τα ονόματα κάποιων γενικών και ειδικών γραμματέων. Παλιοί και νέοι σε ισόποσες σχεδόν δόσεις, με τους πανεπιστημιακούς καθηγητές να…προηγούνται, καταλαμβάνουν τις εξής θέσεις στον κρατικό μηχανισμό:

Στο υπουργείο Οικονομικών και στη Γενική Γραμματεία του ο Ηλίας Πλασκοβίτης, Οικονομολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων οΔιομήδης Σπινέλλης, καθηγητής Τεχνολογίας Ανάπτυξης Λογισμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου ο οικονομολόγος Στέφανος Κομνηνός, ενώ στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ο Δημήτρης Σπυράκος, Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης.

Στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και στη Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ο Κώστας Μαθιουδάκης, Καθηγητής της Σχολής Μηχανολόγων του Πολυτεχνείου, στη Γενική Γραμματεία Χωροταξίας και Αστικής Ανάπλασης η Μαρία Καλτσά, Αρχιτέκτων – Μελετητής.

Τέλος στις Ειδικές Γραμματείες Υδάτων και Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Ανδρέας Ανδρεαδάκης, καθηγητής Πολυτεχνείου και η Μαργαρίτα Καραβασίλη, πρώην Γενική Επιθεωρήτρια Περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.