search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:02
MENU CLOSE

Παράταση για τους ημιυπαίθριους

26.10.2010 10:55
Παράταση για τους ημιυπαίθριους - Media

Στην παράταση της υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στις ρυθμίσεις για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων και την αύξηση των δόσεων προσανατολίζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Στην παράταση της υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στις ρυθμίσεις για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων και την αύξηση των δόσεων προσανατολίζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος. Η προθεσμία για τη δήλωση των ημιυπαίθριων λήγει στις 28 Δεκεμβρίου, αναμένεται, όμως, να δοθεί παράταση  μόνον, όμως, για όσους αποστείλουν την αίτηση ταχυδρομικά.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, εξετάζει και το ενδεχόμενο αύξησης του αριθμού των δόσεων για την αποπληρωμή του προστίμου από 6 σε 8 ή δέκα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος έχουν κατατεθεί περίπου 147.000 αιτήσεις για τακτοποίηση ημιυπαίθριων, με τον αριθμό να έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, φτάνοντας τις 3.000 αιτήσεις την ημέρα.

Επισημαίνεται, πάντως, ότι ο αριθμός των αιτήσεων για ένταξη στη ρύθμιση είναι εξαιρετικά μικρός εάν υπολογίσει κανείς ότι υπάρχουν πάνω από  1,5 εκατομμύριο ημιυπαίθριοι σε ολόκληρη τη χώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59