search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:10
MENU CLOSE

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες

26.10.2010 13:06
Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Media

Προσοχή συνιστά η ΕΜΥ η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων από τη νύχτα της Τρίτης.

Προσοχή συνιστά η ΕΜΥ η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων από τη νύχτα της Τρίτης. Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στη Δυτική Ελλάδα, οι οποίες θα επεκταθούν την Τετάρτη και στην υπόλοιπη χώρα.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από απόψε τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, οι οποίες από τις πρωινές ώρες την Τέταρτη (27 Οκτωβρίου) θα επηρεάσουν και το υπόλοιπο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και βαθμιαία την Πελοπόννησο (κυρίως δυτική και νότια), τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη βόρεια και ανατολική Θεσσαλία, πιθανώς πρόσκαιρα την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια και από το απόγευμα τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και προς το βράδυ τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα.

Από το απόγευμα της Τέταρτης τα ισχυρά φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα βαθμιαία θα ασθενήσουν και την Πέμπτη θα περιοριστούν σταδιακά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα και θα ασθενήσουν.

Ιδιαίτερα για την Αττική καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές, προβλέπονται το μεσημέρι –και το απόγευμα της Τέταρτης.

Από το βράδυ της Τέταρτης στο βόρειο Αιγαίο και κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και στο υπόλοιπο Αιγαίο θα επικρατήσουν βορείων διευθύνσεων άνεμοι 8 και τοπικά 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση και σε ορεινές περιοχές της βόρειας και πιθανώς της κεντρικής Ελλάδας θα σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:10