search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:52
MENU CLOSE

Ελαστικοποιήσου ρε ! Τι σου ζητάνε;

10.11.2009 10:17
Ελαστικοποιήσου ρε ! Τι σου ζητάνε; - Media

Τα Stage καταργήθηκαν! Ζήτω οι ελαστικές μορφές εργασίας… Και να θέλει η ελληνική κυβέρνηση να αγιάσει εργασιακώς, δε θα την αφήσουν πιθανότατα οι ευρωπαίοι συνομιλητές και καθοδηγητές της.  Τα μαντάτα απ’ τις Βρυξέλλες είναι πολύ συγκεκριμένα.

Τα Stage καταργήθηκαν! Ζήτω οι ελαστικές μορφές εργασίας… Και να θέλει η ελληνική κυβέρνηση να αγιάσει εργασιακώς, δε θα την αφήσουν πιθανότατα οι ευρωπαίοι συνομιλητές και καθοδηγητές της.  Τα μαντάτα απ’ τις Βρυξέλλες είναι πολύ συγκεκριμένα. Για την παραμυθία των ανέργων και την αύξηση της παραγωγικότητας τίθενται ευθαρσώς εν αμφιβόλω, εργασιακά κεκτημένα πολλών δεκαετιών. Με άλλοθι την οικονομική ύφεση, η Ευρώπη προτείνει επισήμως στα μέλη της τη αύξηση  των ηλικιών συνταξιοδότησης, την αναζήτηση λύσεων στα ελαστικά ωράρια, στη μερική απασχόληση, στο δικαίωμα των εργοδοτών να περικόπτουν προνόμια των εργαζομένων (άδειες, υπερωρίες κλπ) και στο χαλαρό, εκτός κανόνων, εργασιακό  παιχνίδι γενικώς… Όλα τα παραπάνω αναπτύχθηκαν στη Συνέντευξη που ακολούθησε το EUROGROUP και μπορεί να διατρέχονται από το χαλαρό πνεύμα των παραινέσεων, αποκαλύπτουν όμως πλήρως, πώς οραματίζεται και πού βασίζει η Ε.Ε. την οικονομική της εξυγίανση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:50