search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:33
MENU CLOSE

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους οι πολιτικοί αρχηγοί λίγο πριν την αναμέτρηση της κάλπης

06.11.2010 18:22
Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους οι πολιτικοί αρχηγοί λίγο πριν την αναμέτρηση της κάλπης - Media

Ο πρωθυπουργός έφθασε στο αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης» του Ηρακλείου λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, όπου του επιφύλασσαν υποδοχή βουλευτές, υποψήφιοι και κομματικά στελέχη. Την ίδια ώρα και άλλοι βουλευτές επισκέφτηκαν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης μετέβη το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός έφθασε στο αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης» του Ηρακλείου λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, όπου του επιφύλασσαν υποδοχή βουλευτές, υποψήφιοι και κομματικά στελέχη.

Επισκέφθηκε στην πλατεία Ελευθερίας τα εκλογικά κέντρα του υποψήφιου περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Κουράκη.

«Πάντα παίρνουμε δύναμη από την Κρήτη για να συνεχίσουμε τον αγώνα» είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έφθασε στο Ηράκλειο συνοδευόμενος από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, καθώς και τον Νίκο Αθανασάκη.

Την ίδια ώρα και άλλοι βουλευτές επισκέφτηκαν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφθασε το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμάτα με πρώτη στάση το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επισκέφθηκε το περίπτερο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Ελπίδας Παντελάκη.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Θησείο και τα Πετράλωνα μαζί με στελέχη και υποψηφίους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας ψηφίζει την Κυριακή στην Άνω Κυψέλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:32