search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:48
MENU CLOSE

Εκτός λειτουργίας τα φανάρια ελλείψη εκλογών

11.11.2010 19:13
Εκτός λειτουργίας τα φανάρια ελλείψη εκλογών - Media

Κυκλοφοριακό κοµφούζιο λόγω Siemens προκλήθηκε σε κεντρικούς δρόµους της Αθήνας, καθώς ελλείψει ανταλλακτικών τα φανάρια έχουν βγει εκτός λειτουργίας. Από το υπουργείο Υποδοµών προσπαθούν να λύσουν το πρόβληµα µεταφέροντας ανταλλακτικά από το ένα φανάρι στο άλλο, αφού πλέον έχουν ξεµείνει από ανταλλακτικά και εξαρτήµατα (!)

Κυκλοφοριακό κοµφούζιο λόγω Siemens προκλήθηκε σε κεντρικούς δρόµους της Αθήνας, καθώς ελλείψει ανταλλακτικών τα φανάρια έχουν βγει εκτός λειτουργίας.

Από το υπουργείο Υποδοµών προσπαθούν να λύσουν το πρόβληµα µεταφέροντας ανταλλακτικά από το ένα φανάρι στο άλλο, αφού πλέον έχουν ξεµείνει από ανταλλακτικά και εξαρτήµατα (!)

Σύμφωνα µε πηγές τού υπουργείου, αν μέσα σε 10 µέρες το θέµα δεν λυθεί µε πολιτική απόφαση που θα ξεκαθαρίζει εάν µπορεί ή όχι η Siemens να παίρνει µέρος σε διαγωνισμούς, τότε 1.400 φανάρια –από τα συνολικά 2.000 που υπάρχουν στο Λεκανοπέδιο – θα αρχίσουν να υπολειτουργούν.

Αυτό σηµαίνει ότι θα υπάρχει πρόβληµα µε την ασφάλεια των οδηγών στους δρόµους, αφού θα υπολειτουργούνοι 1.000 µηχανικοί ρυθµιστές που ελέγχουν τα φανάρια.

Σύµφωνα µε την Τροχαία Αθηνών δεν λειτουργούν τα φανάρια στη Μεσογείων (στο ύψος του Γενικού Κρατικού Νοσοκοµείου Αθηνών και του Νοµισµατοκοπείου), στην Κηφισίας (στο ύψος του ΚΑΤ), στη συµβολή της Βασιλίσσης Σοφίας και Παπαδιαµαντοπούλου, στην Πειραιώς(στη γέφυρα του Μοσχάτου) και στη Β. Κωνσταντίνου και Αρδηττού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:46