search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:17
MENU CLOSE

Οδός Γεωργίου Μπόµπολα…

11.11.2009 14:37
Οδός Γεωργίου Μπόµπολα… - Media

Ξέρουµε ότι δεν θα το πιστέψετε, όµως αυτή είναι η αλήθεια… Στην περιοχή δεν αποκλείεται να δούµε και «οδό Γεωργίου Μπόµπολα»!!!

Ξέρουµε ότι δεν θα το πιστέψετε, όµως αυτή είναι η αλήθεια… Στην περιοχή δεν αποκλείεται να δούµε και «οδό Γεωργίου Μπόµπολα»!!! Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι µεταξύ των µεγάλων αγκαθιών που υπάρχουν στην πολεοδοµική µελέτη που έχει γίνει, είναι το κτίριο που κτίζει η εταιρεία συµφερόντων Μπόµπολα µε την ανοχή δήµου και πολιτείας, δίπλα ακριβώς από τον αρχαιολογικό χώρο. Η επιτροπή κατοίκων που κινητοποιείται για τη διάσωση της περιοχής Ακαδηµίας Πλάτωνος έχει ζητήσει να δει και τον εκδότη Γιώργο Μπόµπολα και σκέφτεται σοβαρά να του ζητήσει να χαρίσει το οικόπεδο στο ∆ηµόσιο για να ενταχθεί στο αρχαιολογι- κό πάρκο και ένας δρόµος της περιοχής να πάρει το όνοµά του: «οδός ή λεωφόρος Γεωργίου Μπόµπολα». Κατά τα άλλα οι κάτοικοι κινητοποιούνται και την Κυριακή 8 Νοεµβρίου στις 11 π.µ. ετοιµάζουν συγκέντρωση, στο 4ο δηµοτικό διαµέρισµα, επί των οδών Λένορµαν και Αλεξανδρείας, µε κεντρικά συνθήµατα «ΟΧΙ στην πολεοδοµική τακτοποίηση – ΝΑΙ στην ανά- πλαση της Ακαδηµίας Πλάτωνος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:17