search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:30
MENU CLOSE

Συλλαλητήρια ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ κατά της τρόικας

15.11.2010 08:15
Συλλαλητήρια ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ κατά της τρόικας - Media

Με συλλαλητήρια σε αρκετές πόλεις της χώρας θα «υποδεχτούν» την τρόικα τη Δευτέρα τα κόμματα της Αριστεράς.

Με συλλαλητήρια σε αρκετές πόλεις της χώρας θα «υποδεχτούν» την τρόικα τη Δευτέρα τα κόμματα της Αριστεράς.

Το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 6:00 μ.μ  όπου θα μιλήσει η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα και μια ώρα αργότερα στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο, τη Κομοτηνή, στον Πύργο, στην Κέρκυρα, στην Αλεξανδρούπολη, στη Ξάνθη, στην Καβάλα, στη Μυτιλήνη, στη Ρόδο και στη Δράμα.

Το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών με πρωτοβάθμια σωματεία και φοιτητές στις 17:00 το απόγευμα, στο Πολυτεχνείο.

Σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ τονίζει ότι «τα νέα προσυμφωνημένα μέτρα που θα φέρει τη Δευτέρα η τρόικα θα κλιμακώσουν τη βάρβαρη σφαγή των μισθολογικών, εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων» και συνεχίζει λέγοντας ότι «μπορούμε να τους σταματήσουμε, αν ο λαός απορρίψει τα εκβιαστικά διλήμματα των κομμάτων των μονοπωλίων και της ΕΕ και πάρει αγωνιστική θέση απέναντί τους».

Επίσης, το Δίκτυο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «την Κυριακή τελειώνει ο β΄γύρος των εκλογών και από Δευτέρα συνεχίζεται ο τρίτος γύρος των κοινωνικών και ταξικών αγώνων για την ανατροπή του επαίσχυντου μνημονίου και αποτροπή των νέων σκληρών μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση με την τρόικα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:29