18/01/2019 06:45:51
11.11.2009

Δύο μήνες απλήρωτοι στον Sport TV

Απλήρωτοι επί δύο μήνες έμεναν οι περίπου 50 εργαζόμενοι του αθλητικού τηλεοπτικού (ολυμπιακών πεποιθήσεων) καναλιού SportTV.

Τις τελευταίες 65 ημέρες και καθώς ο Λαυρεντιάδης αγόραζε τον τηλεοπτικό σταθμό από τον Κόκκαλη, η ρευστότητα της επιχείρησης παρουσίασε σχετική δυσκαμψία, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι του SportTV να μένουν απλήρωτοι για δύο μήνες. Μόλις την περασμένη Παρασκευή τους δόθηκε έναντι ο μισθός του Σεπτεμβρίου, μένοντας σε εκκρεμότητα ο μισθός του Οκτωβρίου. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», μεγάλη ανασφάλεια προκαλεί στους εργαζόμενους το γεγονός της απουσίας των νέων συνεργατών από κανάλι, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πλέον τη γραμμή που θα θέλει να περάσει το νέο αφεντικό.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο Λαυρεντιάδης έχει αποκτήσει το 50% της Καραϊσκάκης Α.Ε. και προσφάτως από 10% στην ΠΑΕ και στη Θρύλος Α.Ε.

Μπας και χάσει τον λογαριασμό ο Λαυρεντιάδης από τις συνεχόμενες αγορές και δεν ξέρει πλέον τι έχει πού;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.