search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:46
MENU CLOSE

Όργιο ρουσφετιών

28.09.2009 19:07
oldphotos127167793922.jpg

Συν ΟΑΕΔ και χείρα κίνει: όργιο γαλάζιων ρουσφετιών μέσω των προγραμμάτων stage, στο παραπέντε της κάλπης, κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, καλώντας τη Διακομματική Επιτροπή να επιληφθεί, υπό την κατηγορία ότι κάτι τέτοιο αποτελεί παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία

Συν ΟΑΕΔ και χείρα κίνει: όργιο γαλάζιων ρουσφετιών μέσω των προγραμμάτων stage, στο παραπέντε της κάλπης, κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, καλώντας τη Διακομματική Επιτροπή να επιληφθεί, υπό την κατηγορία ότι κάτι τέτοιο αποτελεί παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γαλάζιος μηχανισμός του ΟΑΕΔ προχώρησε σε προσλήψεις 10.000 εργαζομένων παρά την απαγόρευση στις υπηρεσιακές μεταβολές «μετά την προκήρυξη των εκλογών και μάλιστα μετά την παραίτηση του διοικητή προκειμένου να πολιτευτεί». Μάλιστα αυτό έγινε με χρήματα από πόρους του ΟΑΕΔ και όχι ευρωπαϊκά κονδύλια, οπότε καταρρίπτεται το κυβερνητικό επιχείρημα ότι τα προγράμματα τρέχουν, παρά τις εκλογές, για την απορόφηση των κοινοτικών κονδυλίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:45