search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:11
MENU CLOSE

Ποιος επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο;

11.11.2009 17:05

Η πολιτική της διαφάνειας του Μπαράκ Ομπάμα δημιουργεί προβλήματα και παρεξηγήσεις σχετικά με το ποιος μπαινοβγαίνει στον Λευκό Οίκο.

Η πολιτική της διαφάνειας του Μπαράκ Ομπάμα δημιουργεί προβλήματα και παρεξηγήσεις σχετικά με το ποιος μπαινοβγαίνει στον Λευκό Οίκο. Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δεσμευτεί ότι θα δημοσιοποιεί τα ονόματα όσων τον επισκέπτονται και ξαφνικά, μόλις έγιναν γνωστά τα 500 πρώτα ονόματα, οι δημοσιογράφοι διαπίστωσαν ότι ανάμεσά τους ήταν του μπασκετμπολίστα Μάικλ Τζόρνταν, του σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ και του πάστορα Τζερεμάια Ράιτ.

Η πρακτική του Ομπάμα να υπάρξει πλήρης διαφάνεια για όσους μπαίνουν στον Λευκό Οίκο, σε αντίθεση με την κυβέρνηση Μπους, δεν είχε υπολογίσει μια κρίσιμη λεπτομέρεια: ότι υπάρχουν και συνωνυμίες!..

Κ αι τα τρία ονόματα που αναφέρθηκαν λοιπόν ήταν απλές συνωνυμίες… Έτσι ούτε ο διάσημος μπασκετμπολίστας ούτε ο επικριτικός και σκανδαλοποιός σκηνοθέτης, αλλά ούτε και ο εμπρηστικός με τους λόγους του πάστορας ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν τον Ομπάμα. Αντίθετα, εκεί που δεν υπήρχε πρόβλημα συνωνυμίας ήταν με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος πράγματι έσπευσε στον Λευκό Οίκο για να υποστηρίξει την ανάγκη ανάληψης δράσης στο Σουδάν!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:09