12/12/2018 03:59:27
11.11.2009

Θάνατος ύστερα από ραδιοφωνικό διαγωνισμό

Η οικογένεια μιας κοπέλας που πέθανε το 2007 αφού έλαβε μέρος σε διαγωνισμό που οργάνωσε τοπικός ραδιοσταθμός έλαβε αποζημίωση 16,5 εκατομμύρια δολάρια. Η Τζένιφερ Στρέιντζ ήταν 28 χρόνων όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό που οργάνωσε ραδιοσταθμός της Καλιφόρνιας, ο οποίος πρόσφερε το παιχνίδι Νιντέντο σε εκείνον ή εκείνη που θα μπορούσε να πιει τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού χωρίς να ουρήσει ή να κάνει εμετό...

Μ ετά τη δοκιμασία, στην οποία η Τζένιφερ έλαβε μέρος, αλλά δεν κέρδισε, παραπονέθηκε στους συναδέλφους της ότι είχε πονοκέφαλο και ήθελε να γυρίσει σπίτι της. Λίγο αργότερα πέθανε. Η αυτοψία έδειξε ότι η νέα υπέκυψε από δηλητηρίαση από το νερό. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που συμβαίνει όταν κάποιος πιει υπερβολική ποσότητα υγρού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κώμα ή και θάνατο.

Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση διεκδικώντας 34 εκατομμύρια δολάρια, ο ραδιοσταθμός υπερασπίστηκε τη θέση του λέγοντας ότι επρόκειτο για «αμέλεια» του θύματος, αλλά οι ένορκοι δικαίωσαν την οικογένεια και διέταξαν την καταβολή της αποζημίωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.