search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:02
MENU CLOSE

Επιμήκυνση με στρουθοκαμηλισμό

01.12.2010 01:12
Επιμήκυνση με στρουθοκαμηλισμό - Media

Της Αντριάνας

Φτάσαμε στον πάτο και δεν φτάνει μόνο αυτό, στρουθοκαμηλίζουμε κιόλας…Μιλάμε για την επιμήκυνση του χρέους, την οποία πρόκειται για βάθος δεκαετιών να την γευόμαστε για τα καλά. Ευρωπαίοι και ΔΝΤ συμφώνησαν με την ελληνική (yes sir) κυβέρνηση αυτό το εκπληκτικό εναλλακτικό σενάριο, για το καλό μας, αλλά και για να διασφαλίσουμε τα λεφτά των τοκογλύφων – πιστωτών.

Της Αντριάνας

Φτάσαμε στον πάτο και δεν φτάνει μόνο αυτό, στρουθοκαμηλίζουμε κιόλας…Μιλάμε για την επιμήκυνση του χρέους, την οποία πρόκειται για βάθος δεκαετιών να την γευόμαστε για τα καλά.

Ευρωπαίοι και ΔΝΤ συμφώνησαν με την ελληνική (yes sir) κυβέρνηση αυτό το εκπληκτικό εναλλακτικό σενάριο, για το καλό μας, αλλά και για να διασφαλίσουμε τα λεφτά των τοκογλύφων – πιστωτών.

Κάπως έτσι περνάμε στην αναδιάρθρωση με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και με επιπλέον επιβάρυνση στους τόκους!!! Πλήρης  δηλαδή η υποταγή μας στο Δ.Ν.Τ και μάλιστα με μεγάλη απλοχεριά από πολιτικούς κύκλους.

Κάτι τέτοιο σημαίνει την εφόρου ζωής σχεδόν ομηρία μας στο χρέος… Γνωρίζουν καλά όλοι τους ότι ένας υπερδανεισμένος, όπως είναι η Ελλάδα, δεν έχει πιθανότητα να βγει από την κρίση, όταν καλείται να πληρώσει ακριβά το κόστος του χρήματος.

Στο διεθνές οικονομικό σύστημα, το χρέος ισούται με χρήμα και άρα κέρδος για τους ανθρώπους, που όχι μόνον έχουν δημιουργήσει την οικονομική κρίση, αλλά και τους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ. που καιροφυλακτούν να αναλάβουν άμεσα την δράση της εξαθλίωσης στην Ελλάδα.

Τι γίνεται τελικά μήπως δεν έχουμε κυβέρνηση των Ελλήνων, αλλά διαχειριστές των ξένων εντολών ή αποφασίζουμε υπέρ των δανειστών μας και όχι του λαού!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:59