search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:52
MENU CLOSE

«Όχι άλλο κάρβουνο!»

01.12.2010 11:37
«Όχι άλλο κάρβουνο!» - Media

Με αυτόν τον τίτλο και με την φωτογραφία του Χρήστου Λαμπριανίδη να κοσμεί το εξώφυλλo,  κυκλοφορεί το «Πράσινο Ποντίκι» μαζί με το «Π».

Με αυτόν τον τίτλο και με την φωτογραφία του Χρήστου Λαμπριανίδη να κοσμεί το εξώφυλλo,  κυκλοφορεί το «Πράσινο Ποντίκι» μαζί με το «Π».

Η φωτογραφία «no pollution please» κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό Coolclimate και μετέφερε σε ολόκληρο τον κόσμο το μήνυμα των κατοίκων της Κοζάνης, της περιοχής με τους πιο ρυπογόνους θερμοηλεκτρικούς σταθμούς στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα, κομισάριοι, τροικανοί και μεγαλοεπιχειρηματίες πιέζουν για νέες λιγνιτικές μονάδες.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου, το «Πράσινο» φιλοξενεί ακόμα  ένα μοναδικό φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό –«φάντασμα», τη Χαραυγή, οι κάτοικοι του οποίου υποχρεώθηκαν να ξεριζωθούν από τον τόπο τους για χάρη του λιγνίτη.

Ακόμα, ποια κτήρια θα κατεδάφιζε στη Θεσσαλονίκη ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και στην Αθήνα ο εκλεγμένος με τον Γιώργο Καμίνη, Αλέξανδρος Τομπάζης. Ένα προφητικό ρεπορτάζ που η ζωή θα δείξει εάν θα γίνει πραγματικότητα.

Αφιέρωμα στην εξοικονόμηση ενέργειας. Ένας πρακτικός οδηγός για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄οίκον».

Τη σελίδα των bloggers στο 15ο τεύχος μας κάνουν την τιμή να υπογράφουν οι συντάκτες του metaxourgeio.wordpress.com.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:51