search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:07
MENU CLOSE

Το πάρτι τώρα αρχίζει

16.11.2009 14:46
oldphotos12716759042.jpg

Η εικόνα της τηλεόρασης δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μπορεί να καταστρέψει κάποιον ή και να τον στείλει στα ύψη. Με τη δύναμή της μπορεί να γκρεμίσει ό,τι επιχειρεί κάποιος να κτίσει.

Η εικόνα της τηλεόρασης δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μπορεί να καταστρέψει κάποιον ή και να τον στείλει στα ύψη. Με τη δύναμή της μπορεί να γκρεμίσει ό,τι επιχειρεί κάποιος να κτίσει. Η γκριμάτσα της Φεβρωνίας Πατριανάκου όταν η Ντόρα έλεγε απευθυνόμενη στους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ «ότι το πάρτι τελειώνει» ήταν όλα τα λεφτά. Έναν μήνα μετά τις εκλογές και όταν στον κρατικό μηχανισμό βρίσκονται μόνο οι νεοδημοκράτες δεν μπορεί να εκτοξεύεις τέτοια συνθήματα. Kαι η Φεβρωνία αυθόρμητα το ’δειξε. Αυτό που μοιάζει να μην κατάλαβε η Ντόρα στο Συνέδριο ήταν ότι οι νεοδημοκράτες δεν τραβάνε ζόρι με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με το κόμμα τους που τα έκανε μαντάρα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06