search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:54
MENU CLOSE

Οι «24 προσωπικότητες» του Λεονάρντο ντι Κάπριο

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1854
5-3-2015
08.03.2015 04:00
23024431-leonardo-dicaprio_6.jpg

Ο ταλαντούχος Λεονάρντο ντι Κάπριο τα κατάφερε και πάλι. Αυτήν τη φορά κέρδισε τον ρόλο που κυνηγούσε 20 χρόνια σε ένα έργο που βασίζεται σε μια τόσο αληθινή όσο και σοκαριστική ιστορία.

Ο ταλαντούχος Λεονάρντο ντι Κάπριο τα κατάφερε και πάλι. Αυτήν τη φορά κέρδισε τον ρόλο που κυνηγούσε 20 χρόνια σε ένα έργο που βασίζεται σε μια τόσο αληθινή όσο και σοκαριστική ιστορία. Πρόκειται για τη βιογραφική ταινία του Μπίλι Μίλιγκαν, ενός σχιζοφρενούς με 24 διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Μίλιγκαν υπερασπίστηκε με επιτυχία τις κατηγορίες εναντίον του χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά σε δικαστήριο ως στοιχείο υπεράσπισής του τη διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας. «Σε μια δίκη – ορόσημο ο Μπίλι αθωώθηκε για τα εγκλήματά του λόγω παράνοιας – η πρώτη τέτοια απόφαση στην ιστορία – ρίχνοντας το φως της δημοσιότητας στην πιο οδυνηρή περίπτωση πολλαπλής προσωπικότητας που έχει καταγραφεί ποτέ» γράφει στο βιβλίο του «The Minds of Billy Milligan» ο Ντάνιελ Κιζ. Το νέο φιλμ έχει τίτλο «The Crowded Room», το σενάριο υπογράφουν οι Τζέισον Σμίλοβιτς και Τοντ Κάτζενμπεργκ, ενώ την παραγωγή χρεώνεται ο ίδιος ο Ντι Κάπριο, με την εταιρεία του Appian Way.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:54