search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:18
MENU CLOSE

Νίκος Φίλης : «Nα δώσει η ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ ένα ποσό από το επίδομα για την ανθρωπιστική κρίση»

04.03.2015 14:06
Νίκος Φίλης : «Nα δώσει η ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ ένα ποσό από το επίδομα για την ανθρωπιστική κρίση» - Media

Πρόταση στη ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ να προσφέρει μέρος του επιδόματος –τροφείου υπέρ της ανθρωπιστικής κρίσης, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης

 

Πρόταση στη ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ να προσφέρει μέρος του επιδόματος –τροφείου υπέρ της ανθρωπιστικής κρίσης, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης. 

Μιλώντας στο ρ/φ ΒΗΜΑ FM εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεση του  στην ανακοίνωση αύξησης του επιδόματος που υπεγράφη μεταξύ διοίκησης και συνδικαλιστών λέγοντας χαρακτηριστικά:

« ( Είμαι αντίθετος) ιδιαίτερα όταν μια συλλογική σύμβαση δεν είναι αποτέλεσμα μιας σκληρής ταξικής πάλης, αλλά αποτέλεσμα μιας διορισμένης από την προηγούμενη κυβέρνηση διοίκησης που θέλει να φανεί αρεστή στους εργαζόμενους για να παραμείνει».

Σύμφωνα με τον βουλευτή υπάρχει μια ιδιορρυθμία με την ανατροπή που φέρνει η παρούσα κυβέρνηση, δεν υπάρχει συνέχιση του μνημονιακού καθεστώτος ωστόσο παραμένουν οι παλαιές διοικήσεις.

«Δεν θέλω να απαξιώσω τον κ. Ζερβό, όμως σε μια κοινωνία που υφίσταται όσα υφίσταται με την ανεργία και τις εργασιακές σχέσεις δεν μπορούμε να λύνουμε αυτά τα ζητήματα με «προνομιακό» τρόπο», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15