search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Unfair της Προεδρίας σε Βενιζέλο, Θεοδωράκη και Καμμένο

04.03.2015 14:35
Στις 13 Μαρτίου αναλαμβάνει η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας  - Media

Γεύμα με… ηχηρές απουσίες παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας προς τιμήν του νέου ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου.

Γεύμα με… ηχηρές απουσίες παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας προς τιμήν του νέου ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου.

Στο γεύμα παρακάθισαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, ο πρέσβης επί τιμή Πέτρος Μολυβιάτης και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτήρης Ρίζος, καθώς και συνεργάτες των Προέδρων.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε και επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου στις 3.30 μμ, ενώ οι υπόλοιποι συνδαιτυμόνες συνέχισαν για μισή ώρα ακόμα τη συνάντησή τους.

Κύκλοι πάντως της Προεδρίας της Δημοκρατίας έλεγαν ότι, με την ευκαιρία αυτή, έγινε εφικτό να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Τσίπρας και Σαμαράς, κάτι το οποίο δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί με άλλον τρόπο, με άλλη αφορμή και σε άλλον χώρο…

Εκτός από την… ιδιαιτερότητα που έχει το συγκεκριμένο γεύμα λόγω του τετ α τετ που είχαν Τσίπρας και Σαμαράς, ερωτήματα εγείρει και η μη πρόσκληση στο γεύμα των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών.

Το «Ποντίκι» επικοινώνησε με παράγοντα της Προεδρίας, ο οποίος ανέφερε πως το γεύμα ήταν ιδιωτικό και γι’ αυτό δεν κρίθηκε απαραίτητο να είναι ανάμεσα στους προσκεκλημένους και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ το σχόλιο ήταν: «Ουδέν σχόλιον», αλλά πληροφορίες από κύκλους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του Ευ. Βενιζέλου για την μη πρόσκλησή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:38