search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Μια ελληνική ταινία στο Φεστιβάλ της Τραΐμπέκα στη Νέα Υόρκη (Video)

05.03.2015 11:20
Στέλιος Μάινας: Είπα «όχι» στις Άγριες Μέλισσες - Δεν το μετανιώνω (Video) - Media

Η ταινία «Τετάρτη 04:45» του ταλαντούχου σκηνοθέτη  Αλέξη Αλεξίου επιλέχθηκε να διαγωνιστεί στο τμήμα World Narrative Competition του φεστιβάλ Τραΐμπέκα που γίνεται στη Νέα Υόρκη (15-26 Απριλίου). 

Η ταινία «Τετάρτη 04:45» του ταλαντούχου σκηνοθέτη  Αλέξη Αλεξίου επιλέχθηκε να διαγωνιστεί στο τμήμα World Narrative Competition του φεστιβάλ Τραΐμπέκα που γίνεται στη Νέα Υόρκη (15-26 Απριλίου). Η προηγούμενη δουλειά, «Ιστορία 52», μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και θρίλερ, είχε κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, την εποχή που ξεκινούσε να έχει απήχηση στα διεθνή φεστιβάλ το ελληνικό σινεμά Και τραβούσε πάνω του τους διεθνείς προβολείς.

Το «Τετάρτη 04:45», ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ, αφηγείται την ιστορία του Στέλιου Δημητρακόπουλου (Στέλιος Μάΐνας), ο οποίος έχει στη διάθεση του 32 ώρες προτού χάσει τα πάντα. Από το τζαζ μπαρ που λειτουργεί εδώ και χρόνια με δυσκολία, μέχρι την ίδια του την οικογένεια. Ο Ρουμάνος γκάνγκστερ που του έχει δανείσει χρήματα απαιτεί να εξοφληθεί το ποσό εδώ και τώρα. Ο μεσολαβητής και πρώην φίλος του Στέλιου, τον υποχρεώνει σε διάφορα παράνομα θελήματα. Η σύζυγος σκέφτεται σοβαρά να τον εγκαταλείψει και ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, σηκώνει επιτέλους το ανάστημα του.

Στις ελληνικές αίθουσες θα βγει στις 12 Μαρτίου. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08