search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:54
MENU CLOSE

Πρόσκληση Μελισσανίδη σε Κοντονή στο γήπεδο

06.03.2015 08:46
Πρόσκληση Μελισσανίδη σε Κοντονή στο γήπεδο - Media

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσκάλεσε τον Σταύρο Κοντονή στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, σε μια κίνηση βεβαιότητας πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσκάλεσε τον Σταύρο Κοντονή στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, σε μια κίνηση βεβαιότητας πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ο Βαγγέλης Ασλανίδης ήταν αυτός που μετέφερε στον Υφυπουργό Αθλητισμού την πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον κ.Κοντονή να μην έχει δώσει ακόμη απάντηση για το αν θα βρεθεί τελικά στα επίσημα του ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Στην Ένωση εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και για το λόγο αυτό θέλησαν να καλέσουν τον Υφυπουργό, ώστε να διαπιστώσει από κοντά ότι όταν υπάρχει θέληση και η διεξαγωγή ενός αγώνα μπορεί να γίνει σε πλήρη ασφάλεια για το κοινό και τους ποδοσφαιριστές.

Η κίνηση πάντως αυτή μεταφράζεται και ως μια ακόμη υπενθύμιση προς τον κόσμο της ΑΕΚ και τη συμπεριφορά που θα πρέπει να έχει κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού σύμφωνα με τα νέα μέτρα και τις εντολές που πήραν όλοι οι Έλληνες διαιτητές, οποιαδήποτε ρίψη αντικειμένου ή φωτοβολίδας θα οδηγεί σε οριστική διακοπή του αγώνα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33