search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48
MENU CLOSE

Η κόρη του Χρήστου Σαρτζετάκη σε νευραλγική θέση στο υπουργείο Υγείας

06.03.2015 11:40
Η κόρη του Χρήστου Σαρτζετάκη σε νευραλγική θέση στο υπουργείο Υγείας - Media

H Πετρούλα Σαρτζετάκη κόρη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας αναλαμβάνει κυβερνητική θέση. Ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής της ανέθεσε τη διοίκηση της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ).

H Πετρούλα- Αναστασία Σαρτζετάκη, κόρη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη, αναλαμβάνει κυβερνητική θέση. Ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής της ανέθεσε τη διοίκηση της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ).

Η Πάτυ, όπως την φωνάζουν οι φίλοι της, αποφοίτησε με άριστα από τη Νομική Σχολή Αθηνών, ενώ σπούδασε και στην Εθνική σχολή Δικαστών ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της.

Η κατάρτισή της στο Δημόσιο δίκαιο, αλλά και το ήθος της φέρεται να επηρέασαν καταλυτικά τον υπουργό Υγείας, ο οποίος αναζητούσε έναν νέο, άφθαρτο επιστήμονα για τη διοίκηση της ΕΠΥ.

Η ΕΠΥ, την οποία η Π Σαρτζετάκη καλείται να διοικήσει, αποτελεί έναν φορέα εποπτευόμενο από το υπουργείο Υγείας, με αντικείμενο τις προμήθειες του ΕΣΥ. Αντικείμενο της θα είναι να  οργανώσει τους διαγωνισμούς για την κεντρική αγορά υλικών στα νοσοκομεία, διαγωνισμοί που έχουν παγώσει εδώ  και καιρό εξαιτίας κυρίως της κωλυσιεργίας, αλλά και των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48