search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Στην Ολομέλεια του ΣτΕ το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ

06.03.2015 12:57
«Ο εργάτης στο γήπεδο της ΑΕΚ αυτοκτόνησε γιατί θα τον απέλυαν» - Media

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητήθηκαν σήμερα οι προσφυγές κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ («Αγιά Σοφιά») στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητήθηκαν σήμερα οι προσφυγές κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ («Αγιά Σοφιά») στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Παρόντες στη δικαστική αίθουσα ήταν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (Θωμάς Μαύρος, κλπ).

Στο ΣτΕ έχουν προσφύγει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και κάτοικοι της περιοχής, ζητώντας, μεταξύ άλλων, την ακύρωση τής από 3.11.2014 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με την οποία επέρχεται τροποποίηση και επικαιροποίηση της μελέτης «Προστασία, Διαχείριση και Ανάπλαση του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας».

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι η κατασκευή του επίμαχου Αθλητικού και Πολυλειτουργικού Κέντρου της ΑΕΚ σε έκταση 29.121 τετραγωνικών μέτρων (μαζί με τους βοηθητικούς χώρους, τα εμπορικά καταστήματα, μουσεία, εστιατόρια, κλπ που προβλέπονται) είναι αντισυνταγματική και αντίθετη στην ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.

Η Ολομέλεια επιφυλάχθηκε να εκδόσει τις αποφάσεις της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40