search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:06
MENU CLOSE

«Είμαστε σε κατάσταση πολέμου», λέει για ανεργία και φτώχεια η Αντωνοπούλου

06.03.2015 14:45
«Είμαστε σε κατάσταση πολέμου», λέει για ανεργία και φτώχεια η Αντωνοπούλου - Media

Με κατάσταση πολέμου παρομοίασε τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα όσον αφορά την ανεργία και τη φτώχεια, η αναπληρωτής υπουργός για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλο

Με κατάσταση πολέμου παρομοίασε τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα όσον αφορά την ανεργία και τη φτώχεια, η αναπληρωτής υπουργός για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

«Σήμερα που αναλαμβάνουμε την διακυβέρνηση της χώρας και που βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου, χρειαζόμαστε άμεσες λύσεις και δεν μπορούμε να περιμένουμε να αναδιαμορφώσουμε τις δικές σας πολιτικές», ανέφερε η κα Αντωνοπούλου, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση από τους πρώην υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βρούτση και Βασίλη Κεγκέρογλου, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. 

«Ας σταματήσουμε την κινδυνολογία και την επανάληψη των επιχειρημάτων που δεν βοηθούν. Δεν φταίμε εμείς για τις πολιτικές που έριξαν χιλιάδες πολίτες μας στην ακραία φτώχεια» τόνισε η κ. Αντωνοπούλου και παράλληλα υπεραμύνθηκε των μέτρων του νομοσχεδίου επισημαίνοντας την ανάγκη άμεσων λύσεων.

«Προσπαθούμε με μελέτες που κάνουμε συνεχώς να εξορθολογίσουμε το σύστημα και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες δράσεις, για να πάνε τα λεφτά άμεσα εκεί που πρέπει να πάνε.

Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλους όσοι έχουν ανάγκη σε ειδικές ξεχωριστές κατηγορίες για να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας τέτοιο που θα ανταποκρίνεται και θα αντιμετωπίζει τις ανάγκες που υπάρχουν», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35