search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:36
MENU CLOSE

Ροζ συνομιλίες του Μπερλουσκόνι για τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι και τις προτιμήσεις του στις καλλονές (Photos)

06.03.2015 19:37
Ροζ συνομιλίες του Μπερλουσκόνι για τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι και τις προτιμήσεις του στις καλλονές (Photos) - Media

Στη δημοσιότητα βγήκαν τηλεφωνικές συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι οποίες δείχνουν τις προτιμήσεις του στις γυναίκες.

Στη δημοσιότητα βγήκαν τηλεφωνικές συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι οποίες δείχνουν τις προτιμήσεις του στις γυναίκες.

Οι συνομιλίες ανάμεσα στον διοργανωτή των μπούνγκα-μπούνγκα πάρτυ, Τζανπάολο Ταραντίνι, δημοσιεύτηκαν στην Repubblica. Σε μία από αυτές ο Ταραντίνι πρότεινε στον Μπερλουσκόνι να καλέσει την σύντροφο του Μάρκο Μποριέλο, Μπελέν Ροντρίγκεζ, αλλά ο πρώην πρωθυπουργός είπε: «Είναι η γυναίκα ενός παίκτη μου, δε μπορώ να της τηλεφωνήσω».

Όταν έμαθε ότι ήρθε το τέλος στη σχέση της με τον Μποριέλο, επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά και την ρώτησε: «Αν μία ημέρα θελήσεις να περάσεις για δείπνο από εμένα ή να με δεις, είμαι στη διάθεσή του. Οκ; Με το αγόρι σου τελείωσε;». Εκείνη απάντησε: «Ναι, αλλά είμαι ήρεμη». Σε επόμενη συζήτησή τους, την ρώτησε αν είναι ικανοποιημένη για τη θέση που της προσέφερε στο κανάλι κι εκείνη του είπε ότι είναι χαρούμενη. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον Μπερλουσκόνι να την αποχαιρετά: «Γεια σου, μικρή μου».

Στις 20 Νοεμβρίου, ο Ταραντίνι προσπάθησε να πείσει τον πολιτικό να συναντηθεί με το μοντέλο, Μάριστελ Πολάνκο: «Αυτή τη φίλη πρέπει να την δείτε. Είναι απίστευτη. Είναι εκείνη που κέρδισε τον διαγωνισμό “miss Roberta” για τα εσώρουχα».

«Α, το χρυσό πωπουδάκι της miss Roberta» ακούγεται να λέει ο Μπερλουσκόνι κι ο διοργανωτής πάρτυ αποκρίνεται: «Ναι. Πανέμορφη, 22 ετών, φανταστική. Μάριστελ. Όμορφη, συμπαθητική, αλλά γλυκιά».

Η Σαμπίνα Μπεγκάν φέρεται να είναι το άτομο πίσω από την διαλογή των γυναικών, καθώς σε τηλεφωνική συνομιλία της με τον Ταραντίνι, μίλησαν για την εξωτερική εμφάνιση άλλων γυναικών κι εκείνος της είπε: ««Μα αυτή η φίλη σου είναι ψηλή; Δεν του αρέσουν οι πολύ ψηλές. Θέλει κι άλλη μία».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:36