search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Το Ποτάμι: Η εμπιστοσύνη των εταίρων δεν θα ανακτηθεί με θεατρινισμούς

07.03.2015 14:53
Το Ποτάμι: Η εμπιστοσύνη των εταίρων δεν θα ανακτηθεί με θεατρινισμούς - Media

«Η χώρα πρέπει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των εταίρων της και αυτό δεν γίνεται με… θεατρικές δηλώσεις παρά μόνο με έργα», επισημαίνει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι

«Η χώρα πρέπει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των εταίρων της και αυτό δεν γίνεται με… θεατρικές δηλώσεις παρά μόνο με έργα», επισημαίνει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι ενώ τονίζει ότι: ««Στη θέση τους εμφανίζονται ως “μεταρρυθμίσεις” οι… μετατροπές των νοικοκυρών και των τουριστών σε μυστικούς φορολογικούς ελεγκτές».

Το Ποτάμι στην ανακοίνωση του ασκεί κριτική στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον οποίο κατηγορεί ότι επιθυμεί να κάνει «ντουζ φόβου» στη διεθνή κοινή γνώμη, προβάλλοντας το σενάριο της μαζικής εισροής τζιχαντιστών στην Ευρώπη, στην περίπτωση οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας.

«Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Κοτζιάς είναι ότι η εικόνα της Ελλάδα, που περιγράφει, είναι εφιαλτική πρωτίστως για εμάς τους Έλληνες. Υπό άλλες συνθήκες όλα αυτά θα έδιναν τροφή μόνο στα ελληνικά τηλεοπτικά παράθυρα. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες όμως των διαπραγματεύσεων, τραυματίζουν την εικόνα της κυβέρνησης στο εξωτερικό», υπογραμμίζει το Ποτάμι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33